duminică, 29 noiembrie 2009

un amalgam de sentimente

da.un amalgam de sentimente.si toate ma inhiba.toate ma fac sa ma simt confuza.nici nu stiu pt cine sunt.si de ce.nu le vreau pe toate.vreau sa aleg,dar nu pot.imi lipsesc zilele alea.da mi.e dor.nu vreau sa recunosc.sunt o lasa uneori.dar am sentimente.ma rog e o nebunie totala.dar cel putin nu sunt fara suflet.cu toate ca mi.as dori uneori sa fiu.sa nu ma doara.dar asta face parte din natura umana.sa te doara.sa.ti fie dor.nu e o rusine.si mie mi.e dor!tie iti e?ma mai stii?sau m.ai uitat?
nu vreau sa las urme.fie ele bune,fie rele.vreau sa fie ca si cum nu am existat vreodata,ca si un trecator.o straina.
am devenit doi straini.nu am vrut asta.dar de cand ce imi doresc eu se si intampla?! de niciodata.probabil ca nu imi doresc indeajuns de mult.
nu sunt indiferenta.nu am fost.si nici nu o sa fiu.dar vad ca imi place la nebunie sa fac asta.cata idiotenie!
imi lipsesc multe!

vineri, 13 noiembrie 2009

nu.mi place


nu am mai postat de ceva vreme si ce.i drept nici nu prea am avut timp si cred ca nici chef.multe lucruri trec,altele vin,uiti de cele vechi si incerci sa te adaptezi la ce apare nou. in ultima vreme nu prea am dat importanta la mai nimic decat ce a tinut expres de faculta si nici acolo nu am obtinut chiar ce vroiam insa mai am timp si cu sila ma uit la urmatoarele 2 sapt in care va trebui sa ma stradui mai mult decat pana acum. nu am mai reusit sa ma odihnesc de cateva zile. am sperat ca o sa ma odihnesc daca plec acasa in week.end dar nu a fost asa. am fost torturata de plictiseala! lucru ce mi.a oferit ragaz sa ma gandesc la ceea ce se petrece in jurul meu.nu am ajuns la nicio concluzie deocamdata, inca astept. si nu imi place de mine cand sunt confuza,cand nu stiu ce sa cred, nu stiu incotro sa ma indrept... chiar nu.mi place.si ca tot am deschis o lista cu ce nu.mi place sa mai catalogam urmatoarele: nu.mi plac oamenii care se prefac, nu.mi plac oamenii care ies prea tare in evidenta, nu.mi plac oamenii tristi, nu.mi plac oamenii care uita cine sunt, nu.mi plac oamenii care asteapta sa le cada ceva de sus, nu.mi plac oamenii care nu stiu sa zambeasca, nu.mi plac oamenii care nu stiu sa poarte o conversatie, nu.mi plac oamenii care vor sa para ceea ce nu sunt... nu.mi plac multi! si multi nu ma plac pe mine! legea firii.
probabil ca data viitoare voi posta despre ce imi place :))
anyway as mai scrie dar devin plictisitoare si chiar nu.mi place :)) see yaaaa ;)

duminică, 1 noiembrie 2009

Halloween


si uite ca ultima luna din toamna a inceput,frigul ne cutremura pe toti,se intuneca mult prea repede,iar eu astept primii fulgi.insa nu vreau sa vorbesc inca despre asta,ci mai degraba despre americani si sarbatoarea lor.Halloween! mda cu fiecare an tind sa cred ca uitam de propriile noastre valori,de cultura si traditii.oricum,la ce se pricepe romanul mai bine:la furat!(no offense) da furam pana si sarbatorile altora.ale noastre ce au? pai asta.i,ca nu sunt indeajuns de interesante,de atractive.se organizeaza anual tot felul de evenimente,baluri,petreceri cu tematica sarbatorii de Halloween iar noi participam tot mai mult.chiar si la facultate s.a organizat o astfel de petrecere ba chiar si un concurs de "sculptat" bostani.mare lume s.a adunat,care mai de care mai costumat decat celalalt.cateodata nu inteleg lumea.cred cu desavarsire ca suntem orientati spre tot ce tine distractie.sa nu credeti acum ca mie nu imi place asta dar as prefera sa ne tinem mai mult sarbatorile noastre decat ale altora.ma rog,si ale noastre se tin dar parca mai mare tamtam se face cu dovlecii si inimioara Sf Valentin.
sincer eu raman indiferenta la astfel de evenimente,nu am nevoie de o zi anume sa ma costumez sau sa organizez o petrecere cu tematica, cu atat mai putin cu cat as avea nevoie de o zi speciala sa.i spun persoanei iubite ca o iubesc sau sa.i fac o declaratie de dragoste.astea se pot face oricand,in orice zi, si oricum mi se par mult mai frumoase cand nu urmezi tiparul.
cam atat despre Halloweenul nostru sau al cui o mai fii :)) aveti grija de voi si imbracati.va BINE! ;) see yaaa next time