vineri, 22 ianuarie 2010

imi place.


ador cafeaua.. e primul lucru care mi.a venit in minte atunci cand m.am trezit. deci neatza!
imi plac dupa.amiezile in care, obosita fiind din cauza unor cursuri plictisitoare pe care le servesc dimineata in loc de mic.dejun si la care nu m.as duce dar totusi ma duc, ma delectez cu un somn si apoi cu o cafea rece :-"
imi plac momentele cand mai privesc pe geam si mai zaresc cate un fulg ratacit.

imi place anotimpul asta.si zapada.(imi plac) si oamenii cu nasucurile rosii de la frig si infofoliti.. mi.ar placea sa opresc timpul in loc uneori. sa surprind anumite clipe si sa ma bucur de ele.. nimic nu ma opreste sa o fac si acum.. dar ceva lipseste. si imi place ca m.am obisnuit sa n.am atunci cand vreau.

imi plac povestile. dar eu inca nu am una de spus.

imi place ca s.a terminat semestrul. imi place sa vad ca timpul nu ma asteapta pe mine sa fac anumite lucruri. trece. imi amintesc de primul an de facultate si ma amuz teribil de cum eram atunci. vreo diferenta? poate da.. poate nu. da imi place oricum.

imi place ca sunt atatia oameni in jurul meu. imi place ca unii au ceva de spus. imi place sa.i ascult, dar mai mult imi place sa.i contrazic.

astazi n.am dar imi place.

dar tie ce.ti place?

recomandarea mea :-? Loco Dice - La Esquina. haidi pa :D

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

un inceput


s.a cam asezat praful pe aici de cand nu am mai postat.inceputul asta de an nu imi pare sa sune prea promitator insa nu vreau sa trag concluzii pripite.. e doar inceputul.
am revenit cu drag in iasi.acasa lucrurile incepusera sa devina plictisitoare si lipsite total de sens.pe la facultate atmosfera e una stresata si stresanta,se apropie ceea ce uram noi mai mult.. sesiunea. minunat! abia astept sa treaca.

s.au intamplat atat de multe incat nu stiu asupra carui fapt sa ma opresc.am facut destule lucruri de care nu sunt tocmai mandra,pe unele le regret mult insa nu.mi ramane decat sa invat din gresesli si sa evit sa le mai fac pe viitor.
am dezamagit si imi pare rau.
am fost dezamagita dar incerc sa uit.
doare in ambele cazuri.

s.a deschis sezonul la postari triste dar nu am de ales.. this is my life.
stiu ca am o promisiune de respectat de anul trecut.urmatoarea postare va fii despre ce imi place :D (scz eMeR)
mi.am dat seama ca uneori vrem sa parem altceva decat suntem. promitem lucruri de care nu suntem siguri ca le vom putea indeplini. ne ascundem si ne prefacem ca nu se intampla nimic. dam vina pe sistem sau pe cei din jur. oare unde e curajul? de unde atata frica de responsabilitati? de ce ne e frica de lucruri serioase? suntem sensibili cand vine vorba de propria persoana. suntem insensibili cand e vorba despre cei din jur. ne mai credem maturi. la 20 si ceva de ani ne comportam ca la 13 ani. wow!
nu incetez sa sper la un soare pe strada mea neasfaltata. stiu ca va veni. nu mi.e teama sa o iau de la inceput. nu va fii usor dar nici nu vreau. nu vreau nimic degeaba. vreau sa lupt.
atat.

recomandarea mea de azi e : mika - rain. enjoy!

luni, 4 ianuarie 2010

a fost.

a fost.. a trecut. unde sunt azi?

ce e mai dureros : sa dezamagesti sau sa fii dezamagit? am trecut in noul an cu mii de framantari. de ce?
de ce mi.ai rascolit sufletul? am crezut. am sperat. cu ce scop?
Craciunul. cu totul special. mosu a fost darnic cu mine. mi.a facut o minune. si am uitat ca minunile tin doar 3 zile. am primit un cadou. bucurie de copil. nici nu am apucat sa.l deschid bine ca s.a facut praf.

a fost.. si n.o sa mai fie.
astept.
cateva cuvinte reflecta multe.
recomandarea de azi : mattafix - angel on my shoulders