vineri, 27 august 2010

o zi de vara


astazi am simtit nevoia sa stau un pic de vorba cu mine insumi. normal ca nu am facut asta intre 4 pereti. inarmata cu o paturica m.am aflat undeva la marginea orasului meu deosebit de plictisitor si monoton.
m.am tolanit in iarba si am asteptat. exceptand sunetele care veneau dinspre "autostrada", a fost placut. am cautat anumite momente din viata mea tumultoasa :)) si m.am oprit. am retrait cateva clipe. m.am amuzat. era amuzant.

nu am ce sa.mi reprosez. am facut ce trebuia sa fac. am si gresit ce.i drept. dar pentru asta exista un "maine". un "maine" in care pot incerca sa repar anumite lucruri. dar poate nu trebuie sa repar nimic sau poate e prea tarziu sa mai fac asta. dar ce am de pierdut ?! timp! poate! cine stie ?!

mi.am indreptat fata spre cer. un cer acoperit de nori. incercam sa imi inchipui diferite forme, chipuri, imagini.. am ridicat mana si am inceput sa desenez in aer cu degetul. am vrut sa mut norii dar erau de neclintit. poate si pentru ca acolo e locul lor sau poate eu nu sunt un artist indeajuns de pregatit sa pot face asta.
ce copila sunt!

am inceput sa ascult vatul care nelinistea firele uscate de iarba. soarele imi canta ceva care ma adormea.

si as fi stat asa ore in sir..

recomandarea de astazi : bon jovi - you wanna make a memory!

joi, 5 august 2010

1000


VA MULTUMESC TUTUROR!!!!!
uuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
am depasit 1000 de vizualizari ale blogului ^_^ va multumesc voua celor care din curiozitate, plictiseala sau poate fara nici un motiv ati aruncat o scurta privire peste gandurile mele. va multumesc pentru toate comentariile postate si sper ca de acum inainte sa va surprind si sa va captez atentia din ce in ce mai mult :D

recomandarea de astazi : moby - lift me up !!!

miercuri, 4 august 2010

ganduri la miezul noptii


e din nou noapte. e intuneric. iar din cauza oboselii nici nu vad prea clar tastele.
e iar o noapte fara tine.

inca ma gandesc la ce ai vrut sa faci. gandul sa te fi pierdut cred ca mi.ar fi ucis incet sufletul. ma si amuza pe de o parte imaginea mea pe scaun, in fata calculatorului, incercand disperata sa iti mai fur din timp doar pentru a mai sta un pic de vorba. dar nu reusesc. si asta ma enerveaza. intr.un fel. de ce trebuie sa fi tu cel in fata caruia uneori par lipsita de putere? de ce trebuie sa fi tu cel care ma poate citi doar dintr.o privire, un gest sau un cuvant ? ma simt dezgolita in fata ta. ma simt ca o carte fara coperti. o carte ce sta in mainile unui mare cititor. cum de ai reusit sa descoperi interiorul cartii doar dupa titlu ? cum ?

mi.e dor sa bem cafeaua impreuna.

mi.e dor de toate momentele in care povesteam despre altii. mi.e dor si de momentele in care povesteam despre noi.

mi.e dor de fata ta trista in momentele in care refuzam sa fiu de acord cu tine, in care iti refuzam ideile nebune de a mai face ceva de care sa ne amintim amuzati.

nu.ti fa griji. avem tot timpul din lume pentru toate lucrurile astea si pentru ceva in plus.

ma bucur ca n.ai plecat.

recomandarea de astazi : jason mraz - im yours. enjoy!!!