marți, 20 decembrie 2011

vorbind despre..


ce este speranta ?
speranta reprezinta acel sentiment de incredere in rezolvarea favorabila a unei actiuni, in realizarea unei dorinte; sentiment al unei persoane care spera.

asta e ceea ce spun ei..

uite ce inseamna pentru mine speranta..

e duminica dimineata. deschid ochii si simt un nor de oboseala care mi se asterne pe pleoape. descifrez ambientul. un perete alb, un cearsaf deranjat, o pilota care imi tine de cald si o respiratie care imi spune ca nu sunt singura acolo. iti simt mana in jurul taliei. iar am adormit inaintea ta. ma intorc incet sa nu te trezesc. dormi adanc. te privesc si te sarut incet. deschizi ochii si imi zambesti. somnoros si cu vocea ragusita imi spui “neata”. iti raspund cu un sarut si iti cuprind cu mana obrazul. ai cearcane. cercuri rosii iti inconjoara ochii. iti observ firele de barba proaspat crescute. imi plac diminetile in care ma trezesc langa tine. cateodata lenevim toata dupa.amiaza in pat. este iar o zi intreaga in care putem fi impreuna in orice fel ne dorim..

stiu ca nu iti place cand te rog insistent sa faci tu cafeaua si ma alint teribil cand sunt cu tine. uneori ma certi si esti serios. iar cand esti asa ma sperii, dar stiu ca nu rezisti si incepi sa razi. incepi sa.mi vorbesti iar eu ador sa te intrerup cu un sarut.

iti place sa povestesti, iar mie imi place sa te ascult. uneori imi vorbesti despre lucruri care ar schimba lumea, alteori ce inteleg de la tine e ceva de genul “bazinga”. stiu ca ti.ai dori sa vorbesc la fel de mult cum o faci tu, dar nu stiu cu ce sa incep. tot ceea ce am trait pana in prezent m.au facut sa fiu ceea ce vezi acum. m.au facut sa fiu ceea ce iti doresti. m.au facut sa vad in tine ceea ce imi doresc.

si cred ca asta e de.ajuns. cred ca speranta unui nou inceput a venit odata cu tine. un inceput de care am fugit, un inceput pentru care tu te.ai luptat sa imi arati ca nu este nimic de care sa ma tem. si ai reusit.

asta inseamna pentru mine speranta.. nu mi.am dorit sa o gasesc.
dar m.a gasit ea pe mine.
si acum sunt fericita.

lasati speranta sa va gaseasca..

recomandarea de astazi: iz & diz – love vibe. enjoy !!