luni, 12 martie 2012

vindecare..


e duminica, 03:59 pm. iar eu fac schimb de priviri cu vremea de afara. nu ma mai incanta deloc. ploua intr.un fel. bine ca nu mai ninge. asta cu siguranta nu mi.ar placea deloc. mai arunc cate o privire la cana de cafea. ador sa beau cafea, indiferent de ora la care se intampla sa fac asta. nu vreau sa renunt, pentru ca imi place. nu am sa renunt niciodata sa fac ceva care imi place. nici un doctor nu.mi poate lua asta. nici macar atunci cand simt ca inima trepideaza uneori de la exces. dar nu ma plang. imi place pur si simplu.

e ca atunci cand te indragostesti de cineva. te uiti la el, stii ca el te face fericita, stii ca te bucuri de orice moment petrecut impreuna. iti place pur si simplu. incepi sa iubesti si nimic nu poate schimba asta. chiar daca ajungi in momentul in care drumurile se despart. nici un doctor nu poate sa.ti ia asta. nici un doctor nu te poate "vindeca" de sentimente, indiferent de natura lor. nici un medicament nu te poate face sa te simti mai bine.
oare cum ar fi sa existe asa ceva ? sa existe un doctor la urgente care sa se ocupe de “sentimente”. un chirurg care sa te poata opera. sau un oftamolog care sa.ti inlature de pe ochi ceata pe care a lasat.o in urma persoana care a insemnat atat de mult pentru tine. sau un psiholog care sa te ajute sa intelegi mai bine de ce lucrurile se schimba si de ce oamenii trebuie sa mearga mai departe. ei bine nu se poate. nici unul dintre doctorii vietii nu te poate ajuta. aici este momentul cand tu esti propriul doctor, propriul psiholog, propriul medicament. esti singurul care te poate vindeca. nici unul dintre ei nu e destul de calificat pentru a face asta. nici unul dintre ei nu a descoperit inca un leac sau un tratament pentru a te "vindeca" de sentimente. si daca ar putea, ce s.ar intampla cu noi toti daca de fiecare data cand nu vrem sa simtim ceva, luam cateva pastile sau facem o injectie. .. ?? sau am fi supusi la o operatie ??!!. ...
oare, decat sa simti durere, ai alege sa nu simti nimic ? eu cred ca nu as putea face asa ceva. cum ne.am mai deosebi intre noi atunci ? pana si animalele simt. au instincte si sufera la randul lor. pana la urma urmei suntem o rasa superioara si trebuie sa ne comportam ca atare. asa ca fii propriul doctor. iubeste. sufera. mergi mai departe. oamenii vin si pleaca. si tu esti unul dintre ei. si eu sunt unul dintre ei. este un circuit continuu. fizica vietii ;)

iar eu aleg sa simt. sa iubesc si sa sufar, sa lupt si sa zambesc, sa ma bucur si sa plang. decat sa nu simt nimic.

recomandarea mea: coldplay – paradise.