duminică, 1 noiembrie 2009

Halloween


si uite ca ultima luna din toamna a inceput,frigul ne cutremura pe toti,se intuneca mult prea repede,iar eu astept primii fulgi.insa nu vreau sa vorbesc inca despre asta,ci mai degraba despre americani si sarbatoarea lor.Halloween! mda cu fiecare an tind sa cred ca uitam de propriile noastre valori,de cultura si traditii.oricum,la ce se pricepe romanul mai bine:la furat!(no offense) da furam pana si sarbatorile altora.ale noastre ce au? pai asta.i,ca nu sunt indeajuns de interesante,de atractive.se organizeaza anual tot felul de evenimente,baluri,petreceri cu tematica sarbatorii de Halloween iar noi participam tot mai mult.chiar si la facultate s.a organizat o astfel de petrecere ba chiar si un concurs de "sculptat" bostani.mare lume s.a adunat,care mai de care mai costumat decat celalalt.cateodata nu inteleg lumea.cred cu desavarsire ca suntem orientati spre tot ce tine distractie.sa nu credeti acum ca mie nu imi place asta dar as prefera sa ne tinem mai mult sarbatorile noastre decat ale altora.ma rog,si ale noastre se tin dar parca mai mare tamtam se face cu dovlecii si inimioara Sf Valentin.
sincer eu raman indiferenta la astfel de evenimente,nu am nevoie de o zi anume sa ma costumez sau sa organizez o petrecere cu tematica, cu atat mai putin cu cat as avea nevoie de o zi speciala sa.i spun persoanei iubite ca o iubesc sau sa.i fac o declaratie de dragoste.astea se pot face oricand,in orice zi, si oricum mi se par mult mai frumoase cand nu urmezi tiparul.
cam atat despre Halloweenul nostru sau al cui o mai fii :)) aveti grija de voi si imbracati.va BINE! ;) see yaaa next time

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu